НА ЩОДЕННИКАХ ХМІЛЬНИЦЬКИХ ШКОЛЯРІВ З’ЯВИЛИСЯ ФОТО З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ТА ЕКС-СЕКРЕТАРЕМ РАДИ

НА ЩОДЕННИКАХ ХМІЛЬНИЦЬКИХ ШКОЛЯРІВ З’ЯВИЛИСЯ ФОТО З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ТА ЕКС-СЕКРЕТАРЕМ РАДИ
02.09.2014
clogo1На щоденниках хмільницьких школярів з’явилися фото з міським головою Василем Грушко та екс-секретарем міської ради Петром Дреженковим.

Вчора сам щоденник потрапив до наших рук – його принесла одна розлючена пані, яка свого часу мала «задоволення» працювати під керівництвом вищезазначених осіб.

Пані повідомила, що перед початком навчального року з дітей зібрали по 22 гривні «на щоденник», мотивуючи таку необхідність тим, «щоб були у всіх однакові».

Scan

Коли учениця показала вдома сам щоденник, то це викликало хвилю обурення в рідних. На думку пані для зазначених осіб забагато честі красуватися на дитячих щоденниках, особливо після того, що вони виробляли «в дуеті».

Scan0001Scan0002

Також пані висловила переконання, що «фото людини (Дреженков), яку, фактично, вигнали з роботи, висловивши недовіру, людини, яка прославилася своєї ганебною поведінкою, людини, яка ухиляється від призову, має бути в зовсім іншому місці…».

12

Пропонуємо до уваги читачів фото злополучного щоденника і сподіваємося на активне коментування. Тоді й розберемося, чи це нормально – може пані просто «перегібаєт»?