НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ЖКГ МІСЬКОЇ РАДИ ГОТОВИЙ ВИБАЧИТИСЯ ПЕРЕД ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «ПРАВО»

НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ЖКГ МІСЬКОЇ РАДИ ГОТОВИЙ ВИБАЧИТИСЯ ПЕРЕД ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «ПРАВО»
15.11.2012
В цьому запевнив керівника організації Віталія Дороха Хмільницький міський голова Василь Грушко в своїй відповіді на запит. Справа в тому, що під час одного з останніх пленарних засідань начальник управління ЖКУ та КВ Хмільницької міської ради Микола Чикотун заявив, начебто громадська організація «ПРАВО» зверталася до прокуратури з приводу Положення, яким мешканців Хмільника зобов’язали сплачувати не менше 50% вартості ремонтних робіт в багатоквартирних будинках.

Все це було сказано під час сесії, в присутності депутатів. Це змусило керівника організації звернутися з запитом в якому була вимога роз’яснити ситуацію з тим міфічним зверненням від організації. Бо насправді ЖОДНОГО ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРОКУРАТУРИ ВІД ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРАВО» НЕ НАДХОДИЛО…



Сьогодні було отримано відповідь. Пропонуємо її до вашої уваги:

«На Ваш інформаційний запит від 09.11.2012 року повідомляю наступне: після прослуховування звукозапису засідання міської ради 25.10.2012 року дійсно підтвердилось, що начальником управління ЖКГ та КВ М.Чикотуном під час обговорення питання детального вивчення відповідного Положення і внесення до нього змін було сказано, що відповідний запит вже був від ГО «Право». Після перевірки надходжень запитів до міської ради встановлено, що такий запит був від мешканців будинку №13 по вул.Леніна, а положення дійсно направлялось на перевірку до Хмільницької міжрайпрокуратури. Зауважень щодо умов Положення до міської ради не надходило.

Враховуючи вищевикладене та те, що твердження прозвучало під час обговорення питання, М.Чикотун готовий особисто принести Вам свої вибачення за помилкове висловлювання».

Коментар громадської організації «ПРАВО»:

По великому рахунку нікому оті «особисті вибачення» не потрібні. Так, говорили про нас, але черговий раз збрехали саме ДЕПУТАТАМ. Як свого часу брехав Петро Дреженков про те, що на Пам’ятник Матері є всі дозволи та погодження. То можливо не перед організацією потрібно вибачатися?

Пригадується вислів одного відомого політика: «Брешіть, брешіть, брешіть і вам повірять…»