Написання проектів – перші кроки зроблено…

Написання проектів – перші кроки зроблено…
19.04.2011
15 квітня, в хоровій студії районного Будинку культури, відбувся семінар з написання проектів для представників органів місцевого самоврядування Хмільницького району.

Участь в семінарі взяли представники 6 сільських рад, а також представники Хмільницької районної ради та райдержадміністрації. Проводив семінар Голова Ради громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.

Семінар скоріш був схожий на дружню розмову, під час якої в легкій та доступній формі учасники дізналися про основні вимоги до підготовки проектної заявки для участі в Обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад.

Під час навчання було зроблено акцент на те, як правильно визначати проблему, на вирішення якої спрямовано проект, а також як визначити мету та завдання проекту.

Представникам органів місцевого самоврядування було презентовано сайт «Громадський форум Хмільниччини» та діяльність Корпусу Миру США в Україні.

На закінчення семінару учасниками був розроблений графік індивідуальних консультацій з представниками громадської організації «ПРАВО» з метою подальшої, більш поглибленої роботи, над проектними заявками на конкурс розвитку територіальних громад.

Ініціатива в проведенні такого семінару належить представникам Хмільницької районної ради та громадської організації «ПРАВО».

Нагадуємо всім представникам органів місцевого самоврядування Хмільницького району: останній термін подачі заявок на цей конкурс – 1 травня!!! Якщо ви маєте бажання взяти участь в конкурсі, але не маєте досвіду в підготовці заявки та потребуєте допомоги – ми готові вам допомогти.

Контакти:

Віталій Дорох

067 425 84 95

doroh-hm@yandex.ru