«НЕВІДОМІ ІСТОРІЇ ХМІЛЬНИКА»: ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В «ТЕЛЕМОСТІ»

«НЕВІДОМІ ІСТОРІЇ ХМІЛЬНИКА»: ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В «ТЕЛЕМОСТІ»
08.11.2023
Інформація для всіх, хто цікавиться історією нашого Хмільника. Ми тут придумали щось дуже грандіозне і цікаве. Багато хто з вас відвідував захід «Невідомі історії Хмільника», під час якого ми розповідали про маловідомі факти з історії нашого міста. Але таких історій з того часу побільшало і ми вирішили знову розповісти їх вам.

Але це ще не все. Багатьом учасниками та учасницям групи 1362 дуже сподобалися дописи пані Каміли, які вона робила, опираючись на архівні документи. Пані Каміла, працюючи з старими рукописами, таки має нам що розповісти.

От ми й вирішили поєднати зусилля з пані Камілою і розповісти про невідомі історії Хмільника вдвох. Для цього ми влаштуємо «телеміст» з пані Камілою, яка зараз знаходиться в Польщі.

Під час нашого «телемосту» ви зможете почути і про татарських людей, і про Хмільницький замок, і ще про багато цікавих, але маловідомих, історій нашого міста. Також ми вам розповімо кілька історій з життя хмільничан кінця XIХ століття.

Отже, якщо я вас заінтригував, то приходьте в п’ятницю, 10 листопада, в гуманітарний хаб «Мурашник». Початок – о 13:00.

(для тих, хто ще не знає, де знаходиться гуманітарний хаб «Мурашник». Це підвальне приміщення Універмагу, поряд з суші баром «Бомба-ракета»).