НЕВТОМНІ МУРАШКИ РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ “МУРАШНИК” ПРЕЗЕНТУВАЛИ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ У ШИРОКІЙ ГРЕБЛІ.

НЕВТОМНІ МУРАШКИ РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ “МУРАШНИК” ПРЕЗЕНТУВАЛИ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ У ШИРОКІЙ ГРЕБЛІ.
16.07.2024

Понеділок 15 липня розпочався в Мурашнику з підготовки до чергової поїздки представників громадської організації “ПРАВО”, ресурсного центру “Мурашник” та молодіжного об’єднання “Chill по місту” у села Хмільницької громади для презентації Мурашника.

 

Цього разу делегація поїхала у село Широка Гребля де зустрілась зі старостою та активними жителями цього та ближніх сіл.

 

 

У делегації відбулась заміна, разом з експерткою громадської організації “ПРАВО” Оленою Черній, юристом організації Тарасом Ковалем та координаторкою ресурсного центру “Мурашник” Юлією Килосовою поїхав Олександр Волков, один зі співзасновників молодіжного об’єднання “CHILL по місту”.

 

Як і минулого разу, основна мета поїздки полягала в тому, щоб:

  • розповісти жителям сільських населених пунктів, про можливість отримати безоплатну правову допомогу звернувшись, до громадської організації “ПРАВО”;
  • можливість скористатись ресурсами центру “Мурашник” для втілення своїх соціально важливих ідей;
  • можливість взяти участь у заходах молодіжного проєкту “Chill по місту” як глядачі чи учасники.

 

Як завжди люди старшого віку зацікавились більше отриманням правової допомоги.

 

 

А молодь зацікавилась ресурсами та молодіжними заходами.

 

 

На завершення, під час неформального спілкування учасники поділились своїми враженнями та ідеями, які у них виникли під час заходу.

 

 

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО”  за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.