НЕВЖЕ ІНІЦІАТИВУ ХМІЛЬНИЦЬКИХ ДЕПУТАТІВ БУДЕ ПРОІГНОРОВАНО?

НЕВЖЕ ІНІЦІАТИВУ ХМІЛЬНИЦЬКИХ ДЕПУТАТІВ БУДЕ ПРОІГНОРОВАНО?
17.06.2013



vopross67На офіційному сайті міста Хмільника з’явилося повідомлення, що міський голова видав розпорядження про проведення чергової, 41 сесії Хмільницької міської ради, 27 червня.


Але в п’ятницю, група депутатів Хмільницької міської ради звернулася до міського голови з вимогою ініціювати проведення позачергової сесії, щоб внести зміни до Положення про участь коштів населення в ремонтах багатоквартирних будинків і таким чином отримати можливість відремонтувати ліфти в багатоповерхівках Хмільника за бюджетний кошт. Невже ініціативу депутатів буде проігноровано? Чи посадовці просто не встигли відреагувати і позачергова сесія все ж таки відбудеться?


Нагадуємо, що в кількох будинках Хмільника вже понад півроку не працюють ліфти. Відповідно до затвердженого міською радою Положення, мешканці мають сплатити 30% вартості їх ремонтів. Але після оприлюднення звіту комісії, яка досліджувала це питання, що мають місце численні порушення. То ж депутати мали намір внести зміни до Положення, щоб відремонтували ліфти виключно за бюджетний кошт. Але через втручання посадовців міської ради це питання було зняте з порядку денного.