НЕВЖЕ ЛІД СКРЕС? ЧИ ПРОСТО ДАНИНА МОДІ?

НЕВЖЕ ЛІД СКРЕС? ЧИ ПРОСТО ДАНИНА МОДІ?
12.11.2013
vasyaЗараз в Україні дуже популярно говорити про участь громадськості в процесах управління державою. Про це не говорив хіба що ледачий. Але чого не чекали. Тоо це подібних висловлювань з вуст міського голови Василя Грушка.

Під час щотижневої наради Василь Грушко зазначив наступне:

«Між владою та інституціями громадянського суспільства неодмінно має бути взаємодія, адже як влада, так і громадськість зацікавлені у вирішенні конкретних проблем території. На моє глибоке переконання, саме прозорість, відкритість та відповідальність органів місцевого самоврядування підвищує спроможність громадськості до участі у прийнятті рішень на місцевому рівні».

Як повідомляє офіційний сайт міста Хмільника, Василь Пилипович зазначив і про те, що на виконання завдань Президента України в частині розвитку громадянського суспільства і залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики в місті потрібно розвивати більш дієві форми співпраці.

Після такого залишається тільки гадати: невже лід скрес і міський голова Хмільника нарешті зрозумів. Що громадськість йому не ворог? А може це просто данина моді і все сказане – циннічна брехня?

А як ви думаєте?