НЕВЖЕ СКОРО ПРАЦІВНИКИ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЧНУТЬ ДЯКУВАТИ ЗА ЗАРПЛАТУ?

НЕВЖЕ СКОРО ПРАЦІВНИКИ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЧНУТЬ ДЯКУВАТИ ЗА ЗАРПЛАТУ?
15.11.2012
Такий висновок напрошується після ознайомлення з матеріалом, який було розмішено на Офіційному сайті міста Хмільника. В ньому йшлося про співпрацю «міської влади з дитячими навчальними закладами міста Хмільника» (таке враження, що можлива якась ворожнеча). В цьому матеріалі, який було підписано управлінням освіти міської ради, висловлювалася подяка очільникам міста за подаровані дитячим садочкам ноут-буки.

http://hmilnyk.osp-ua.info/index.php?pokaz=59141

В нашому розумінні слово «подаровані» має чітко визначене значення. Той, хто хоче подарувати комусь якусь річ, купляє її і дарує…

Але наші чиновники цього скоріш за все не розуміють. Наприклад, під час передвиборних перегонів занадто часто звучали хвалебні оди очільникам всіх рівнів, які, будучи кандидатами в депутати, за бюджетні кошти «дарували» шкільні автобуси, комп’ютери тощо. Наголошуємо, саме ЗА БЮДЖЕТНІ КОШТИ, тобто наші з вами…

Після публікації на Офіційному сайті міста виникло бажання перевірити, а чи не перейняли наші «очільники міста» практику «подарунків» від кандидатів в депутати? На ім’я міського голови був направлений запит з проханням уточнити, за які такі кошти «подарували» ноут-буки дитячим садочкам?

Сьогодні отримали відповідь, в якій міський голова повідомляє наступне:

«На Ваш запит про закупівлю ноутбуків у ДНЗ міста міська рада повідомляє наступне: Відповідно до міської програми розвитку інформаційно-комунікаційних технологій в освітніх закладах міста Хмільника на 2011 – 2015 рр, затвердженої рішенням №188 11сесії міської ради 6 скликання 23 червня 2011 року, при формуванні бюджету на 2012 рік рішенням №453 18 сесії міської ради 6 скликання від 29.12.2011 року було виділено 20000,00 грн для придбання ноутбуків у дошкільні заклади міста. У листопаді 2012 року було закуплено 4 ноутбуки для ДНЗ №1,№3,№5,№7 на загальну суму 13384грн.»

От і виникає питання, чи почнуть працівники міської ради дякувати «очільникам міста» за виплачену заробітню платню чи, наприклад, за виділення когтів на харчування дітей в тих же самих дитячих садочках?