НОВА ПОДОРОЖ — НОВІ ЗНАЙОМСТВА — НОВІ ІДЕЇ.

НОВА ПОДОРОЖ — НОВІ ЗНАЙОМСТВА — НОВІ ІДЕЇ.
18.07.2024

І знову делегація представників громадської організації “ПРАВО”, ресурсного центру “Мурашник” та молодіжного об’єднання “Chill по місту” вирушила в дорогу.

 

На черзі село Великий Митник. Зустріч відбулась 16 липня.

 

І знову заміна, разом з експерткою громадської організації “ПРАВО” Оленою Черній, юристом організації Тарасом Ковалем та співзасновником молодіжного об’єднання “CHILL по місту” Олександром Волковим поїхала експерт громадської організації “ПРАВО” Юлія Музичук.

 

Юлія довгий час була волонтеркою в Мурашнику, але завдяки наполегливому навчанню зараз перейшла в основну команду громадської організації "ПРАВО" і виконує функції проєктного менеджера та помічника керівника проєкту.

 

Мета поїздки не змінилась:

  • розповісти жителям сільських населених пунктів, про можливість отримати безоплатну правову допомогу звернувшись, до громадської організації “ПРАВО”;
  • можливість скористатись ресурсами центру “Мурашник” для втілення своїх соціально важливих ідей;
  • можливість взяти участь у заходах молодіжного проєкту “Chill по місту” як глядачі чи учасники.

 

На жаль, потрапили на відключення електроенергії і пропали майже всі фотографії, чомусь вийшли змазаними.

 

 

Проте ця прикрість компенсувалась цікавою та продуктивною зустріччю.

 

Річ у тому, що Великий Митник одне із найбільших та найпотужніших сіл Хмільницької громади, яке має зручне положення близько до Хмільника на трасі і люди, в тому числі молодь, мають можливість більше долучатись до подій, які відбуваються у місті. 

 

Ну і традиційно молодь зацікавилась ресурсами та молодіжними заходами.

 

Розкриємо маленьку "таємницю". Гурт молоді з Великого Митника, реалізує проєкт пов’язаний із медіацією і наступного тижня в Мурашнику відбудеться 4-денний тренінг. Ми зі свого боку надамо будь-яке потрібне обладнання та зробимо усе від нас залежне, щоб захід відбувся на найвищому рівні і учасники отримали максимум користі.

 

Тож якщо ви маєте якісь суспільно корисні ідеї, але вам не вистачає приміщення чи меблів, чи обладнання, чи всього разом звертайтесь у ресурсний центр “Мурашник” за адресою м. Хмільник, площа Перемоги, 3 (підвальне приміщення Універмагу), ми надамо вам потрібні ресурси безкоштовно.

 

Кожна добра справа — варта підтримки.

 

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО”  за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.