ОБОВ'ЯЗКИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ХМІЛЬНИКА ВИКОНУЄ КЕРУЮЧИЙ СПРАВАМИ

ОБОВ'ЯЗКИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ХМІЛЬНИКА ВИКОНУЄ КЕРУЮЧИЙ СПРАВАМИ
02.03.2014
image002Зважаючи на стан здоров’я Хмільницького міського голови Василя Грушка, а також на ситуацію, яка склалася в Україні, сьогодні було проведено термінове засідання депутатів Хмільницької міської ради.

Під час засідання депутати визнали наявність «кадрового вакууму», який склався в Хмільницькій міській раді: міський голова за станом здоров’я – на лікарняному, а посада секретаря – вакантна. Тобто відсутня особа, яка в складній ситуації зобов’язана приймати відповідні рішення та відповідно реагувати, за умов можливого введення надзвичайного чи військового стану.

Тому було підняте питання уповноваження відповідної особи, яка за відсутності міського голови, виконуватиме його функції.

Після заслуховування інформації начмеда Хмільницької лікарні, було визначено, що міський голова на цей час не може виконувати свої обов’язки і тому, окремим розпорядженням міського голови, виконання його функцій, в частині діяльності виконавчих органів міської ради, було покладено на керуючого справами виконкому Андрія Барабана.

Також повідомляємо, що Хмільницького міського голову Василя Грушка, в ніч з суботи на неділю, було госпіталізовано до Хмільницької районної лікарні.

Бажаємо Василю Пилиповичу якнайшвидше одужати та приступити до виконання своїх прямих обов’язків.