ОБСТЕЖЕННЯ ЯКОСТІ РЕМОНТІВ ДОРІГ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ…

ОБСТЕЖЕННЯ ЯКОСТІ РЕМОНТІВ ДОРІГ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ…
08.11.2018
Громадська організація «ПРАВО» продовжує моніторинг якості ремонтів доріг, що проводилися у Вінницькій області.

Під час чергового виїзного обстеження було проведено обстеження ремонт автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка на ділянці км 504+025-км 511+000, ремонт автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (через Вінницю) на ділянці км 511+000 - км 513+515 в межах Вінницької області.





Своїми враженнями ділиться експертка громадської організації «ПРАВО» пані Олена Черній:

«Цього разу з моніторинговим візитом наша група відвідала з поміж інших відрізок дороги на межі Вінницької області. У попередніх статтях описувалась ситуація з пониженням узбіччя та можливими подальшими проблемами, які внаслідок цього можуть виникнути. І ось вже на дорозі на якій щойно наносять дорожню розмітку, з’явилась повздовжня тріщина біля узбіччя шириною майже один сантиметр. В подальшому цей шматок дорожнього покриття просто зсунеться на узбіччя і продовжиться руйнування. Крім того ця ж дорога має вже колійність та значні ями на узбіччі. Як показують результати, дефекти на всіх дорогах присутні та аналогічні».



Дослідження відбувається в рамках проекту громадської організації «ПРАВО» «Моніторинг доброчесності виконання ремонту доріг у Вінницькій області», що впроваджується в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2015-2018 рр.

Думки, висновки чи рекомендації належать авторам та упорядникам цього видання і не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агенцій ООН.