ОПОЗИЦІЙНИМ ДЕПУТАТАМ В ХМІЛЬНИКУ ПОГРОЖУЮТЬ

ОПОЗИЦІЙНИМ ДЕПУТАТАМ В ХМІЛЬНИКУ ПОГРОЖУЮТЬ
03.01.2014
znakПро це повідомив прес-центр депутатської групи «Громадянська варта» через газету «Життєві обрії». Причиною цих погроз стала позиція окремих міських обранців щодо висловлення недовіри секретарю міської ради Петру Дреженкову.

Після того, як на останній сесії міської ради питання «Про недовіру…» було внесене до порядку денного, почався тиск на депутатів, а то й відверті погрози. Далі – цитата з матеріалу газети «Життєві обрії»:

«З цього моменту у владної верхівки та її зацікавлених захисників почав спрацьовувати інстинкт самозбереження. Бо з’явився певний час владарювати над подіями і нахабніти задля недопущення кадрових перемін. В хід пішли індивідуальні погрози депутатам і банальне нав’язування позиції невтручання. Це було і під час перерви, і під час засідання, і після завершення сесії, на якій так і не було розглянуто питання «Про недовіру...». Зате було хазяйновите походжання по сесійній залі і біля неї місцевого «олігарха», який дозволяв собі «закидати» в бік «неконтрольованих» депутатів провокативні запитання, висновки та побажання».