Особливості бюджетного процесу на місцевому рівні

Особливості бюджетного процесу на місцевому рівні
13.12.2011
15 грудня з Інтернет - студії Інституту Політичної Освіти відбуватиметься онлайн навчання на тему: «Особливості бюджетного процесу на місцевому рівні» Предметом обговорення з експертами стануть питання складання, розгляду, прийняття та виконання місцевих бюджетів у 2012 році. В студії Інституту перебуватимуть експерти Інституту Іван Лопушинський, Яніна Казюк та Олександр Солонтай.

Час трансляції: 19.00 – 21.00, 15 грудня 2011 р.


Кожний може стати учасником через мережу Інтернет. Для того щоб взяти участь в спілкуванні, поставити запитання та висловити коментарі, бажаючим потрібно зареєструватися в розділі «Онлайн трансляції» на сайті Інституту Політичної Освіти http://www.ipo.org.ua/webinar/ та сплатити реєстраційний внесок кампанії (ello), яка забезпечує трансляцію.


Довідково:


Інститут Політичної Освіти (Київ) започаткував серію онлайн трансляцій для поширення політичної освіти серед широкого загалу людей. Під час онлайн трансляцій відбуваються зустрічі з відомими політиками, експертами та громадськими діячами, а також проводяться онлайн трансляції заходів Інституту та відбуваються окремі навчання через інтернет. Під час навчань, протягом 2 годин всі бажаючі можуть поспілкуватися з експертами.