ОСОБЛИВОСТІ ОБ’ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УКРАЇНІ (оновлено)

ОСОБЛИВОСТІ ОБ’ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УКРАЇНІ (оновлено)
02.07.2015
rvghdfpdo3g«Особливості об’єднання територіальних громад в Україні» - під такою назвою незабаром побачить світ методичний посібник, який присвячений темі реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в нашій державі.

В методичному посібнику, в доступній формі, викладено фінансові та податкові аспекти існування об’єднаних громад, мета та принципи добровільного об’єднання, а також порядок такого об’єднання, принципи формування Перспективного плану, а також багато інших тем, які просто необхідні для практичного здійснення процесу об’єднання громад.

Посібник видано Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області. На наступному тижні посібник отримають всі (без винятку) міські, селищні, сільські ради області.

Автори методичного посібника:

Андрій Кавунець, депутат Вінницької обласної Ради, директор Регіонального ресурсно-інформаційного центру розвитку громад «Громади Вінниччини», заступник виконавчого директора Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування

Віталій Дорох, голова громадської організації «ПРАВО», керівник експертної групи Громадської ради при Вінницькій ОДА.

Завантажити посібник можна ТУТ.