ПАЦАН СКАЗАВ – ПАЦАН ЗРОБИВ… В ХМІЛЬНИКУ ТАКИ ВІДРОДИЛИ «ДРУЖИННИКІВ»

ПАЦАН СКАЗАВ – ПАЦАН ЗРОБИВ… В ХМІЛЬНИКУ ТАКИ ВІДРОДИЛИ «ДРУЖИННИКІВ»
18.03.2013
drujВ Хмільнику таки відродили «дружинників» - на базі АП НВП «Візит» та Хмільницького аграрного центру професійно-технічної освіти» утворено два громадських формування.

Про це повідомив Офіційний сайт міста Хмільника.

Свого часу це питання піднімалося під час наради, коли працівник міліції зазначив, що «…багато підприємств відгукнулися на наші листи і направили списки своїх працівників, які в подальшому ми плануємо внести в списки громадських формувань, для того, щоб законодавчо закріпити повноваження цих працівників, які будуть нести з працівниками міліції спільно службу по охороні громадського порядку…».

На думку правоохоронців це спростить роботу міліції, тому що «часто є нарікання громадян, що міліція неправомірно діяла. Але якщо під час документування того чи іншого правопорушення будуть присутні сторонні люди, які не зацікавленні ніяким чином в цьому, тоді можна буде більш об’єктивно оцінювати і нашу роботу».

Свого часу питання створення в Хмільнику піднімав Василь Грушко під час семінару-наради з керівниками органів державної влади та місцевого самоврядування, депутатського корпусу, керівниками правоохоронних органів та представниками громадськості, який відбувся в Хмільнику.