Передвиборча програма Хмільницької міської організації Вінницького обласного відділення Партії регіонів

Передвиборча програма Хмільницької міської організації Вінницького обласного відділення Партії регіонів
29.01.2010
Програма традиційно містить багато запевнень в виключній спроможності тільки цієї партії позитивно вплинути на соціально-економічний розвиток України. Але є в ній також і суттєві особливості. Зокрема вона єдина з проаналізованих (якщо не рахувати обіцянку деяких організацій відремонтувати міський басейн), містить конкретні обіцянки: ремонт дитячого садка №3, облаштування міського парку, закінчення будівництва міського басейну, ремонт замку графа Ксідо, очищення та благоустрій міського пляжу.

Хай пробачать мені члени Партії регіонів, але програма містить багато граматичних помилок. І не тільки «опечаток», а й смислових. Наприклад, як можна зрозуміти такий окремий пункт програми: «за допомогою державних програм, які пропонує Партія регіонів, для залучення внутрішніх і зовнішніх інвестицій». І все.

Також програма містить ще один дуже цікавий момент. Члени міської організації Партії регіонів в ній обіцяють, що «кандидати у депутати від нашої міської організації повністю присвятять себе завданню повернення стабільної, професійної влади. Наші кандидати в депутати – це люди досвідчені, які знають що і як робити – готові відповідати за результати своєї праці». Ще програма містить запевнення, що проголосувавши за Партію регіонів громадяни отримають команду, яка розробить і реалізує економічні програми що покращать якість життя хмільничан.

До чого це я? Зараз поясню. Справа в тому, що під час проведення засідання круглого столу члени Партії регіонів визнали, що «їхні» депутати не відвідують сесій Хмільницької ради на протязі значного періоду. Навіть ставилося питання про їх відкликання. Ото справді професіонали!

Критерії оцінки якості передвиборної програми місцевої організації

Партія регіонів

1. Ставлення до виборчої системи на місцевому рівні - -

2. Залучення членів громади до управління державою 2 2

і вирішення місцевих справ

Можливо, ваш переглядач не підтримує формату цього зображення. 3. Забезпечення умов діяльності реального самоврядування (організаційної, фінансово-матеріальної та правової автономії)

за напрямами та функціями

3.1. Розвиток міста та територіальної громади 2,6

3.2. Комунальні послуги 2,2 2,4

3.3. Соціальний захист і гарантії прав громадян 2,4

3.4. Екологічна безпека, чистота та збереження довкілля 2,5

3.5. Дозвілля 2,5

Інтегральна оцінка 2,2