ПІД ЧАС СЕСІЇ В ХМІЛЬНИКУ ВИНИКЛА НЕСТАНДАРТНА СИТУАЦІЯ

ПІД ЧАС СЕСІЇ В ХМІЛЬНИКУ ВИНИКЛА НЕСТАНДАРТНА СИТУАЦІЯ
05.03.2015
yak-namalyuvati-znakПід час пленарного засідання Хмільницької міської ради сталася нестандартна ситуація – депутати були змушені прийняти рішення про проведення засідання в закритому режимі.

На початку розгляду питання про розгляд заяви громадянина Педанюка до сесійної зали зайшли невідомі люди в камуфляжах. Зважаючи на їх поведінку, яку депутати оцінили, як загрозу для подальшого нормального проведення сесії, рада прийняла рішення про проведення закритого засідання. Після голосування в сесійній залі залишилися тільки депутати та представники засобів масової інформації.

Після цього сесія продовжила свою роботу. В рамках розгляду питання по зверненню громадянина Педанюка відбулося досить бурхливе обговорення, результатом якого стало рішення депутатів про відмову пану Педанюку в задоволенні його звернення, а також про проведення додаткового розслідування ситуації, яка склалася по цьому питанню.

Ми сподіваємося, що нам вдасться опублікувати доповідь пані Тетяни Карпенко щодо цього питання, яку вона озвучила сьогодні під час сесії. Переконані, що вона проллє світло на ситуацію, що склалася. То ж чекайте наступних публікацій.