ПІД ЧАС ЗВІТУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ ХМІЛЬНИКА ПОДАРУВАЛИ МЕДАЛЬ ТА БЕНЗОПИЛУ

ПІД ЧАС ЗВІТУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ ХМІЛЬНИКА ПОДАРУВАЛИ МЕДАЛЬ ТА БЕНЗОПИЛУ
23.11.2012
Щирими «вітальними зиченнями» з вуст голови спілки перевізників міста завершився звіт міського голови Хмільника Василя Грушка. Численні дифірамби, які проспівав міському очільнику пан Паламарчук, були підкріпленні щедрими подарунками. Від імені «вдячної громади міста» Василю Грушку він вручив Почесну медаль “Найкращого міського очільника”, букет квітів та як “справжньому господарнику” (як частенько сам себе полюбляє називати Василь Пилипович) презентував бензопилу!!!
На радощах, із захватом в очах, тримаючи в руках чудо техніки. «чудо міський голова» подякував за подарунки та зазначив, що і так пізно повертався з роботи додому, а тепер взагалі не знає, коли приходитиме: маючи таку бензопилу – господарюватиму у місті на повну силу.

Коментар Громадського форуму Хмільниччини: ми спробуємо розмістити відео звіт про сьогоднішні громадські слухання. Чи справді так було, чи то нам тільки здалося, але цьогорічний захід нагадував збори в сільському клубі… Сподіваємося, що читачі належним чином оцінять те, що побачать на відео. А зараз пропонуємо висловити свої враження тим, хто побував на самому заході…