ПІДТРИМКА ВЕТЕРАНІВ В РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА: В ГРОМАДАХ РАЙОНУ ТРИВАЮТЬ ІНФОРМАЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ

ПІДТРИМКА ВЕТЕРАНІВ В РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА: В ГРОМАДАХ РАЙОНУ ТРИВАЮТЬ ІНФОРМАЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ
25.05.2023
В Хмільницькому районі реалізується проєкт «Підтримка ветеранів в розвитку підприємництва: від перших кроків до стабільного доходу». Його виконує громадська організація «Спілка учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району» в партнерстві з громадською організацією «ПРАВО».

Проєкт реалізовується на території 9 громад Хмільницького району Вінницької області. Основна мета проєкту: надати ветеранам та членам їх сімей, які здійснюють підприємницьку діяльність або мають намір розпочати власну справу інформаційну, менторську, консультативну, правову підтримку, а також експертний супровід в підприємницькій діяльності.

Зараз, в рамках реалізації проєкту, в цільових громадах тривають інформаційні зустрічі, під час яких мешканці громад дізнаються про сам проєкт, його мету та завдання, а також про результати, які планується отримати від його реалізації. Зустрічі вже відбулися в Хмільницькій, Уланівській та Калинівській громадах.



Представники проєкту розповіли про те, що вже зараз можна отримати безоплатні правові консультації. Експерти проєкту проконсультують в таких питаннях:

  • реєстрація та ведення підприємницької діяльності;

  • регуляторна політика та комунікація з органами влади;

  • програми підтримки та розвитку підприємництва, а також підготовка заявок для участі в цих конкурсах;

  • купівля та оренда комунального майна та участь в публічних закупівлях;


Для отримання консультацій можна звертатися за номером телефону – 096 029 67 81.

Також наразі тримає формування груп для проходження поглибленого навчання в рамках реалізації проєкту. Ветерани та члени їх родин зможуть отримати знання щодо започаткування та ведення підприємницької діяльності, а також залучення грантових коштів на таку діяльність.

Проєкт «Підтримка ветеранів в розвитку підприємництва: від перших кроків до стабільного доходу» реалізовуватиметься громадською організацією «Спілка учасників АТО м. Хмільницького району» в партнерстві з громадською організацією «ПРАВО» за фінансової підтримки Українського ветеранського фонду.

Більше про проєкт «Підтримка ветеранів в розвитку підприємництва: від перших кроків до стабільного доходу» можна дізнатися ТУТ.