ПІСЛЯ КУРЕЙ ТА КРОЛІВ – САД ТА ГОРОД

ПІСЛЯ КУРЕЙ ТА КРОЛІВ – САД ТА ГОРОД
18.04.2013



znak_oklykuПісля влаштування біля Хмільницької міської ради виставки курей, гусей та кролів, міські очільники вирішили здивувати хмільничан ще й виставкою саджанців та насіння.


Про це повідомляє Офіційний сайт Хмільницької міської ради.


Попередня ініціатива з виставкою тварин перед міською радою викликала як позитивні -так і негативні враження в хмільничан. Зокрема невдоволення виловили окремі коментатори Громадського форуму Хмільниччини, які пророкували облаштування біля міської ради виставки великої рогатої худоби.


Проте фантазія в організаторів розгулялася не на стільки і вони вирішили обмежитися тільки продукцією рослинного походження…


Варто зазначити, що свого часу виконавчим комітетом міської ради було затверджено Положення про порядок проведення на території м. Хмільника виставково-ярмаркової та презентаційної діяльності. Додатком 3 самого положення було визначено місця для проведення виставок, святкових ярмарок та презентацій, а саме:




  • площа біля районного Будинку культури по вул. Леніна;

  • площа біля Хмільницької районної ради на розі вул. Пушкіна, Леніна, Столярчука;

  • територія міського парку культури та відпочинку ім.Т.Г.Шевченка, -приміщення та прилеглі території підприємств, установ, організацій.


Наразі незрозуміло, чому виставки тварин та рослин відбуваються саме біля приміщення міської ради. Або до зазначеного положення було внесено зміни, або організатори його просто ігнорують.