ПРАЦІВНИКИ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ШВИДКОЇ НЕВДОВОЛЕНІ СВОЇМ КЕРІВНИЦТВОМ

ПРАЦІВНИКИ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ШВИДКОЇ НЕВДОВОЛЕНІ СВОЇМ КЕРІВНИЦТВОМ
03.04.2014
загруженноеПро це вони розповіли під час зборів трудового колективу, на якому був присутній головний лікар Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолій Пірникоза.

Працівники швидкої закидали своєму керівництву численні порушення трудового законодавства з боку головного лікаря Хмільницької станції швидкої допомоги Інни Браславської.

Також люди скаржились на поведінку свого керівника, на те, що їх примушують списувати медикаменти, на недоплату коштів, на нераціональне використання транспорту.

Під час виступів люди вимагали повернути в штат молодших медпрацівників, оскільки ситуації на викликах бувають різні і одному фельдшеру дуже важко, а інколи і неможливо

надати допомогу.

Також медпрацівники вимагали перенесення приміщення швидкої в центр міста, адже через те, що воно знаходиться за містом, спецавтомобілі за рік наїжджають зайвих 70 тисяч кілометрів і не можуть потрапити на виклик у встановлені нормативи.

На превеликий жаль, почути якісь переконливі аргументи щодо цієї ситуації від керівництва так і не вдалось.

Варто зазначити, що на думку Анатолія Пірникози, причиною виникнення конфліктної ситуації стало невміння чи небажання головного лікаря Хмільницької станції швидкої допомоги Інни Браславської прислухатись до думки колективу.

Використано матеріали міськрайонної газети «Життєві обрії»