ПРАВОСПРОМОЖНА ГРОМАДА – відбулося засідання робочої групи проекту

ПРАВОСПРОМОЖНА ГРОМАДА – відбулося засідання робочої групи проекту
09.01.2020
Сьогодні відбулося засідання робочої групи з реалізації проекту «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді». Участь в засіданні взяли експерти громадської організації «ПРАВО», а також Ганна Мариніч – начальник Хмільницького бюро правової допомоги.



Під час засідання партнери обговорили заходи проекту, конкретний вклад кожного партнера в їх реалізацію, а також інші робочі моменти, зокрема, проведення офіційної презентації проекту, яка має відбутися в січні.



Проект «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді» спрямовано на посилення спроможності Хмільницької міської ОТГ вирішувати правові проблеми через розробку та затвердження програми забезпечення населення безоплатною правовою допомогою, проведення інформаційних та навчальних заходів, зменшення в локальних НПА кількості факторів, які перешкоджають реалізації прав членів громади, а також започаткування діалогу, за участі всіх зацікавлених сторін.

Проект «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді», реалізується громадською організацією «ПРАВО», в партнерстві з Хмільницькою міською радою та Хмільницьким бюро правової допомоги, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».