ПРАВОВУ ДОПОМОГУ ЗАБЕЗПЕЧАТЬ ПРАВОВІ КОНСУЛЬТАНТИ

ПРАВОВУ ДОПОМОГУ ЗАБЕЗПЕЧАТЬ ПРАВОВІ КОНСУЛЬТАНТИ
23.02.2014
DSC03906Таку тезу було озвучено під час презентації проекту громадської організації «ПРАВО» «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі». Основним елементом проекту є відбір та навчання правових консультантів з сільських громад Хмільницького району, які в подальшому, зможуть надавати безоплатну правову допомогу мешканцям сіл.

Передбачається, що під час реалізації проекту навчання пройдуть 15 осіб, які потім, після співбесіди та відвідин сільських громад, зможуть стати правовими консультантами в своїх громадах.

DSC03899

Також проектом «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі» передбачається започаткування низки заходів, спрямованих на забезпечення жителів сільської місцевості правовою допомогою, зокрема – створення постійно діючої рубрики «Правові консультації» в міськрайонній газеті «Життєві обрії».

DSC03908

Варто зазначити, що проект громадської організації «ПРАВО» «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі» є логічнм продовженням попередніх проектів, що були реалізовані в партнерстві з Хмільницької райдержадміністрацією, Хмільницькою районною радою, Хмільницьким міськрайонним управлінням юстиції та Хмільницькою районною бібліотекою для дорослих. Всі ініціативи були спрямовані на забезпечення сільського населення Хмільницького району якісною правовою допомогою.

DSC03909

Проект «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі» реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

DSC03920DSC03925DSC03935DSC03936DSC03938