ПРЕДСТАВНИК ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРАВО» УВІЙШОВ ДО СКЛАДУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ МІСЬКВИКОНКОМІ

ПРЕДСТАВНИК ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРАВО» УВІЙШОВ ДО СКЛАДУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ МІСЬКВИКОНКОМІ
05.04.2019
1 квітня 2019 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті міської ради. До складу громадської ради увійшов керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.



Розпочала роботу установчих зборів начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради, уповноважений представник ініціативної групи з обрання нового складу громадської ради Наталія Мазур.

Наталія Петрівна повідомила учасників установчих зборів про підготовчу роботу ініціативної групи з обрання громадської ради, зазначивши, що за 10 днів до проведення зборів до ініціативної групи надійшли заяви про участь в установчих зборах від п’яти місцевих інститутів громадянського суспільства.

Учасники установчих зборів шляхом відкритого голосування затвердили громадську раду при виконавчому комітеті міської ради у складі:

  • ДОРОХ Віталій Володимирович – голова Ради Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО»;

  • МАЗУР Тетяна Василівна – член правління Громадської організації «Хмільницька міська організація захисту та допомоги особам з інвалідністю» «Спільний шлях»;

  • НАСТАСЮК Яків Володимирович – голова Ради Хмільницької громадської організації «Туристично-оздоровча Україна»;

  • СІВОХА Надія Валеріївна – секретар Громадської організації «Спілка учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району»;

  • СОРОКА Олександр Сергійович – член Ради Хмільницької районної громадської організації «Наш Виклик».


На наступному засіданні буле обрано керівника громадської ради.