Представники громади схвалили Методику, запропоновану громадською організацією «ПРАВО»

Представники громади схвалили Методику, запропоновану громадською організацією «ПРАВО»
25.07.2011
22 липня відбулося громадське обговорення Методики відбору та контролю за діяльністю громадських інспекторів з благоустрою населених пунктів в Хмільницькому районі. В заході взяли участь представники Хмільницької райдержадміністрації, Хмільницької районної ради, представники громадських організацій Хмільницького району.

Методика була розроблена за наслідком проведення громадської експертизи діяльності Хмільницької РДА, що проводилася в рамках проекту громадської організації «ПРАВО» «Перспективи громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів в Хмільницькому районі».


Після проходження процедури громадського обговорення, Методику буде подано на затвердження голови Хмільницької РДА. На думку представників громадської організації «ПРАВО», затвердження такої методики дасть змогу в майбутньому відбирати на посаду громадських інспекторів, які будуть відповідально ставитися до своїх обов’язків та матимуть необхідну кваліфікацію.


Нагадуємо, що проект «Перспективи розвитку громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів у Хмільницькому районі» реалізовується громадською організацією «ПРАВО» та Хмільницькою РДА, за сприяння Міжнародного фонду «Відродження».