ПРЕДСТАВНИКИ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ЗАВЕРШАЛЬНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОЕКТУ ПРОМІС

ПРЕДСТАВНИКИ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ЗАВЕРШАЛЬНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОЕКТУ ПРОМІС
16.02.2021
10-11 лютого відбулась Міжнародна конференція «МістаТаЗміни: досягнення та перспективи». Фінальний захід підсумував здобутки п’яти років упровадження Проекту ПРОМІС в Україні. Хмільницьку громаду представляли керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох та заступник Хмільницького міського голови Сергій Редчик.



Подія об’єднала фахових експертів, провідних українських та міжнародних практиків, представників громадського сектору та бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування.

В ході першого дня Конференції учасники та учасниці оглянули кращі практики 16 міст-партнерів Проекту ПРОМІС у сферах відкритого врядування, місцевого економічного розвитку та міжвідомчої співпраці. Окремим фокусом події стало обговорення подальшої сталості реалізованих ініціатив та проектів, а також огляд актуальних тенденцій муніципального розвитку.

Другий день Конференції було присвячено святкуванню здобутків міст-партнерів з Вінницької, Запорізької, Полтавської та Івано-Франківської областей. Представники Проекту ПРОМІС вручили місцевим активістам та службовцям відзнаки за їх вклад у розвиток українських міст та громад.

Протягом 5 років реалізації, Проект ПРОМІС разом із містами та громадами України вибудував ефективні механізми місцевого розвитку. Спільні напрацювання за напрямками відкритого врядування, підтримки інклюзивного бізнесу та розширення міжвідомчого діалогу дозволять партнерам і надалі провадити успішну діяльність, забезпечуючи сталість упроваджених ініціатив.