Презентація Мурашника в селі Журавне

Презентація Мурашника в селі Журавне
31.07.2024

23 липня 2024 року відбулась чергова поїздка селами Хмільницької громади з метою ознайомити жителів громади з ресурсним центром "Мурашник".

Село Журавне зустріло нашу делегацію дуже привітно.

 

Експертка громадської організації "ПРАВО" Олена Черній та юрист Тарас Коваль презентували жителям села можливість отримати безоплатну правову допомогу.

 

Координаторка ресурсного центру "Мурашник" Юлія Килосова розказала про ресурси, якими володіє центр та як ними безоплатно може скористатись, будь-хто для втілення своєї соціально корисної ідеї.

 

Олександр Волков, один зі співтворців молодіжного руху "Chill по місту" розказав про заходи, які заплановані в рамках руху, та запросив молодь села приєднуватись.

 

Ми не полінуємось і знову нагадаємо, що скористатись ресурсами Мурашника, абсолютно безкоштовно, може будь-хто, хто має суспільно корисні ідеї, але не має потрібних ресурсів для її втілення.

Ресурсний центр “Мурашник” знаходиться за адресою м. Хмільник, площа Перемоги, 3 (підвальне приміщення Універмагу).

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО” за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.