ПРЕЗЕНТАЦІЯ РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ “МУРАШНИК” В КОЖУХОВІ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ “МУРАШНИК” В КОЖУХОВІ
14.07.2024

В п’ятницю 12 липня делегація з представників громадської організації “ПРАВО”, ресурсного центру “Мурашник” та молодіжного об’єднання “Chill по місту” зустрілась у селі Кожухів зі старостою Кожухівського старостинського округу та активними жителями Кожухова та ближніх сіл.

 

Експертка громадської організації Олена Черній відкрила захід своїм вітальним словом надихнувши присутніх на цікаву та плідну розмову. 

 

 

Юрист організації Тарас Коваль, презентував слухачам можливість отримати безоплатну правову допомогу.

 

 

Далі учасники зустрічі дізналися про ресурсний центр «Мурашник» завдяки презентації Координаторки центру Юлії Килосової. Пані Юлія розповіла про постійні гуртки, які діють в Мурашнику, про заходи для дітей та дорослих, а головне, про ресурси центру, якими може скористатись кожний хто хоче зробити щось корисне для жителів Хмільницької громади.

 

 

І на завершення офіційної частини зустрічі Ірина Круголькова представила молоді проєкт «Chill по місту», який охоплює ряд заходів, що будуть проводитись кожної п’ятниці протягом літа.

 

 

Завершальна частина заходу, яка передбачала неформальне спілкування за чашечкою кави чи чаю, дозволила учасникам обговорити враження від презентацій, обмінятися контактами та ідеями і домовитись про співпрацю для спільного блага жителів громади.

 

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО”  за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.