ПРЕЗЕНТУВАЛИ ІДЕЮ СТВОРЕННЯ АГРАРНОГО КООПЕРАТИВУ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО

ПРЕЗЕНТУВАЛИ ІДЕЮ СТВОРЕННЯ АГРАРНОГО КООПЕРАТИВУ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО
27.06.2017
25 червня в приміщенні Хмільницької міської ради відбулась презентація проекту «Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО, та навчання ведення власного бізнесу».

Основною метою проекту є ознайомлення учасників АТО з міста Хмільника та Хмільницького району Вінницької області з успішними моделями соціальної адаптації та започаткування власної справи, проведення навчання та ознайомчих візитів.


Реалізація цього проекту може стати позитивним прикладом того, як можна використати земельні ділянки та забезпечити робочими місцями і стабільним заробітком учасників АТО, які тривалий час не могли визначитись зі своєю подальшою діяльністю та життям загалом.



У подальшому заплановано широке інформування про хід реалізації проекту та поширення позитивної практики на інші територіальні громади, а також низка заходів спрямованих на започаткування суспільного діалогу між владою, підприємцями та громадськістю щодо сприяння, створення та подальшого функціонування аграрного кооперативу.


Проект реалізує ГО «Спілка учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району» за сприяння Міжнародного фонду «Відродження».