Про громадськість Хмільника знову забули?

Про громадськість Хмільника знову забули?
09.07.2012
На таку думку наводить аналіз діяльності (чи бездіяльності?) виконавчого комітету міської ради щодо проведення консультацій з громадськістю в Хмільнику. Відповідно до річного плану проведення консультацій з громадськістю, в ІІ кварталі цього року мали б відбутися два круглих столи: один – з питань подальшого розвитку в місті органів самоорганізації населення, другий – з питань подальшого розвитку в місті ОСББ.

Але, на превеликий жаль, ці заходи не відбулися. Тому громадська організація «ПРАВО» вимушена звернутися до міського голови Василя Грушка з тим, що б нагадати про необхідність проведення таких консультацій, а також висловити запевнення, що громадська організація «ПРАВО» готова виступити співорганізатором проведення круглих столів.

Пропонуємо вашій увазі лист-звернення:

Хмільницькому міському голові


Грушку В.П.


Шановний Василь Пилипович!


20 квітня 2012 року, виконавчим комітетом Хмільницької міської ради було затверджено орієнтовний план проведення консультацій із громадськістю виконавчими органами Хмільницької міської ради на 2012 рік. Цим документом було визначено, що в ІІ кварталі 2012 року, виконавчими органами Хмільницької міської ради мають бути проведені консультації у вигляду засідання «круглих столів» за наступними темами:

  • Проблеми та перспективи розвитку органів самоорганізації в місті Хмільнику (Структурний підрозділ міської ради, що здійснюють консультації з громадськістю – відділ організаційно-масової роботи міської ради);

  • Проблеми та перспективи розвитку ОСББ в місті Хмільнику (Структурний підрозділ міської ради, що здійснюють консультації з громадськістю – управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради).


Але, на превеликий жаль, ці два заходи так і не відбулися. Вважаючи, що питання, які мали бути обговорені під час засідань «круглих столів» є досить важливими для розвитку територіальної громади міста Хмільника, пропонуємо Вам визначити дату проведення круглих столів, у відповідності до Порядку проведення консультацій з громадськістю виконавчими органами міської ради з питань формування і реалізації місцевої політики у Хмільнику.

Керуючись нагодою, громадська організація «ПРАВО» висловлює готовність виступити співорганізатором в організації та проведенні зазначених заходів.