ПРО ОСВІТУ В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ – РОЗПОВІДАЄМО І ЗАПРОШУЄМО ДО ДІАЛОГУ

ПРО ОСВІТУ В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ – РОЗПОВІДАЄМО І ЗАПРОШУЄМО ДО ДІАЛОГУ
29.01.2022
Зараз у Хмільницькій громаді реалізується проєкт «Якісна освіта в громаді – через ефективний діалог з громадськістю». Ця ініціатива впроваджується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою.

Проєктом, серед іншого, передбачено проведення моніторингу теперішнього стану освітньої галузі громади, визначення проблемних питань у сфері освіти, проведення зустрічей з усіма зацікавленими сторонами для активізації діалогу та напрацювання пропозицій щодо покращення місцевої політики у сфері загальної середньої освіти.

Наша команда вже провела моніторинг та розпочала низку громадських обговорень його результатів в селах громади.

Зважаючи на те, що питання покращення якості освіти є досить актуальним для Хмільницької громади, ми вирішили ознайомити членів громади з результатами моніторингу в кількох окремих публікаціях. І сьогодні ми поговоримо про нашу Хмільницьку громаду. Надалі ми будемо розповідати про мережу освітніх закладів громади, про фінансову складову їх діяльності, про наповнюваність класів, про наявність в школах гуртків, а також про інші, не менш цікаві, речі.

Отже, Хмільницька міська територіальна громада.




Ця стаття була підготовлена в рамках проєкту громадської організації «ПРАВО» «Якісна освіта в громаді – через ефективний діалог з громадськістю», який впроваджується в партнерстві з Хмільницькою міською радою, що реалізується в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію», який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en).

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації «ПРАВО» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.