ПРО ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ГОВОРИЛИ ПІД ЧАС «КРУГЛОГО СТОЛУ»

ПРО ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ГОВОРИЛИ ПІД ЧАС «КРУГЛОГО СТОЛУ»
19.12.2020
В рамках заходів 17 Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Вінниччині відбулося засідання «круглого столу». Під час засідання обговорили проблемні питання організації дистанційного навчання.

Участь в заході взяв експерт громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.

Під час заходу презентовано досвід організації та методичного забезпечення дистанційного навчання в Жмеринській територіальній громаді, а також обговорено типові проблеми та шляхи їх вирішення.

Учасники «круглого столу» домовилися про співпрацю та обмін досвідом в організації процесу дистанційного навчання в школах територіальних громад.

Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Входить до Міжнародної мережі правозахисних кінофестивалів Human Rights Film Network. Відбувається щороку в Києві впродовж останнього тижня березня. Після завершення Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю.

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбувається за підтримки Посольства Швеції та Goethe-Institut.