Профілактика ВІЛ/СНІДУ в Хмільнику: Що? Де? Коли?

Профілактика ВІЛ/СНІДУ в Хмільнику: Що? Де? Коли?
10.11.2011
Читачам нашого сайту відомі перипетії, які розгорнулися навколо ініціативи громадської організації «ПРАВО» щодо розробки спільного проекту з міською владою, спрямованого на профілактику захворювання на ВІЛ/СНІД в місті Хмільнику.

 

Існує навіть ціла історія листування між громадською організацією «ПРАВО» та Хмільницьким міським головою стосовно цього питання, яке зводилося до категоричної відмови міської влади розробити спільний проект та запевнень, що в Хмільнику і так проводяться заходи щодо профілактики захворюваності на ВІЛ/СНІД на тлі низької динаміки поширення хвороби (кому цікаво):

 

http://pravongo.org/hromadska-orhanizatsiya-pravo-vymahaje-dotrymannya-zakonodavstva-pro-dostup-do-informatsiji/

 

Керуючись такими запевненнями міського голови та його першого заступника, ми вирішили звернутися з запитом, щоб остаточно прояснити питання профілактики захворюваності на ВІЛ/СНІД в місті Хмільнику.

 

Вашій увазі пропонується сам запит:

 

 

Шановний Василь Пилипович!


 

Згідно Вашого листа-відповіді за №ІЗ-21-90 від 25 жовтня 2011 року на запит на інформацію нашої організації, в місті Хмільнику проводиться реалізація проектів, спрямованих на профілактику захворювання на ВІЛ/СНІД (копія листа додається).

Керуючись вищевикладеним, прошу Вас, як Хмільницького міського голову, надати інформацію щодо заходів, спрямованих на профілактику захворювання на ВІЛ/СНІД, які проводилися в місті Хмільнику на протязі 2011 року за такою схемою:

 



























№ п/п Назва заходу  Організатор заходу  Дата проведення  Місце проведення  Мета проведення заходу  Категорії учасників заходу  Загальна кількість учасників  Очікувані результати проведення заходу  Яким чином поширювалася інформація про його проведення 
1.                   

 

Звертаємо Вашу увагу на те, що, згідно частини 2 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» №2939-VI від 13 січня 2011 року, відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації.

Заздалегідь дякую Вам за увагу до цього звернення і не сумніваюся, що Ваша компетентна співпраця відповідатиме курсу на реалізацію принципу верховенства права та забезпечення прозорості діяльності органів влади, проголошеному керівництвом нашої держави. Також висловлюю готовність відшкодувати фактичні витрати на копіювання та друк, якщо задоволення запиту на інформацію передбачає виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок, в межах граничних норм, встановлених Кабінетом Міністрів України, відповідно до вимог ст. 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Відповідь на моє звернення прошу надати в письмовому вигляді та в строк, передбачений ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» на наступну адресу: 22 000, Вінницька обл., м. Хмільник, вул.. 1-го Травня, буд.9, кв. 29

 

10.11.2011 року

 

З повагою Віталій Дорох