ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ – чекаємо на зауваження та пропозиції

ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ – чекаємо на зауваження та пропозиції
26.06.2021
Під час Форуму громадських організацій Хмільницької громади «ЗміниТИ свою громаду», було презентовано проект Програми розвитку громадянського суспільства в Хмільницькій громаді на 2021-2022 роки.

Ініціатори розробки програми відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради, громадська організація «ПРАВО», громадська організація «Центр аналізу місцевої політики», громадська організація «Туристично оздоровча Україна».

Презентували проект Програми начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Наталія Мазур та голова Ради громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.





Після презентації проекту програми учасники та учасниці Форуму мали можливість обговорити почуте в групах, які модерували Олена Черній, Володимир Плахотнюк та Тарас Носальський.







Але це не означає, що зараз вже не можна надати свої пропозиції до проекту програми – її розробники буду дуже вдячні, якщо від громадськості надходитимуть пропозиції. Всі ці пропозиції буде проаналізовано та включено до проекту Програми, яку, після проходження всіх, передбачених законодавством процедур, буде винесено на розгляд депутатів Хмільницької міської ради.

З проектом програми можна ознайомитися тут:

ПРОЕКТ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ


Свої пропозиції та зауваження можна надсилати на електронну адресу:

pravo.ngo@gmail.com

а також залишати в коментарях до цього матеріалу.