ПРИЧИНА СКАНДАЛУ В МІСЬКРАДІ ХМІЛЬНИКА 70 СОТОК ЗЕМЛІ, ЯКІ РОЗДАЛИ ХМІЛЬНИЧАНАМ?

ПРИЧИНА СКАНДАЛУ В МІСЬКРАДІ ХМІЛЬНИКА 70 СОТОК ЗЕМЛІ, ЯКІ РОЗДАЛИ ХМІЛЬНИЧАНАМ?
27.06.2013
vasyaМіський голова Хмільника Василь Грушко висловив свою версію причин, які спонукали до критичної ситуації в Хмільницькій міській раді. Він вважає, що причиною є 70 соток землі, які були роздані хмільничанам.

Про це він зазначив в коментарі «Газеті по-українськи». Зокрема він зазначив:


— Коли Петро сказав, що одружується, зрадів, як за рідного сина, — розказує міський голова Василь Грушко, 55 років. — Підготовка до весілля йшла повним ходом, як купка депутатів затіяла у міськраді революцію. Вимагали скликати позачергову сесію. Хотіли нас із Петром зняти. Я просив: дайте людині спокійно одружитися, а мені відбути відпустку. Звинуватили нас у земельних махінаціях. Петро — людина жорстка, з характером. Декому наступив на хвоста. Двічі сесія збиралася, але нічого не вийшло. Скандал почався через 70 соток землі, які за попереднього мера Володимира Мельничука перейшли на баланс міськради. Ми цю землю роздали хмільничанам під будівництво приватних будинків.


Оригінал матеріалу можна знайти gazeta.ua/articles/people-newspaper/_pered-vesillyam-petra-drezhenkova-hotili-zvilniti/503993