Прихильність долі (та хмільничан) на окрузі №13 шукатимуть Зубко і Шепелев

Прихильність долі (та хмільничан) на окрузі №13 шукатимуть Зубко і Шепелев
08.08.2012
Постановою Центральної Виборчої Комісії зареєстровано ще двох кандидатів в депутати по округу №13, які йтимуть на вибори самовисуванцями. Ними стали Ігор Зубко та Олександр Шепелев.

Ігор Зубко є «прогнозованим» кандидатом, так як активність його та громадської організації «Наш дім – Вінниччина», яку він очолює, з самого початку сприймався, як політичний піар.

Кандидатура Олександра Шепелева стала певною несподіванкою.

Пропонуємо Вашій увазі короткі довідки про кандидатів:

Зубко Ігор Миколайович, народився 29 червня 1973 року в селі Михайлин Козятинського району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова правління, громадська організація "Наш дім – Вінничина", безпартійний, проживає в місті Козятин Вінницької області, судимість відсутня.

Шепелев Олександр Олександрович, народився 4 липня 1970 року в місті Горлівка Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України (був обраний від Блоку Юлії Тимошенко), безпартійний, проживає в місті Донецьку, судимість відсутня.