Привіт громадським активістам Хмільниччини!

Привіт громадським активістам Хмільниччини!
26.08.2010
Громадська організація ПРАВО» звертається до всіх небайдужих з пропозицією долучитися до вдосконалення та зміни дизайну «Громадського форуму Хмільниччини».

Шановні гості та дописувачі «Громадського форуму Хмільниччини»!

Дякуємо, що відвідуєте наш веб-ресурс. Свого часу, коли виникла ідея створити подібну сторінку, ми розраховували, що вона стане корисною саме ВАМ. Ми намагалися створити щось таке, що об’єднало б всіх активних жителів нашого регіону, яким не байдужа доля нашого міста, району, області та країни в цілому. Можливо хтось вбачає в цих словах певний популізм, але ми справді вірили (і віримо!) в корисність нашого сайту саме для ВАС!
Коли ми розробляли дизайн та розглядали можливі варіанти інформаційного наповнення «Громадського форуму Хмільниччини» то ставили перед собою конкретні цілі:

1. Це мав бути ресурс, який містив би саме місцеві новини;

2. Ми мали на меті дати змогу всім небайдужим, які бажають висловитися з приводу тієї чи іншої теми, розмістити на сайті свою статтю чи просто коментар;

3. Також ми ставили за мету поширювати інформацію про різноманітні конкурси та програми навчання для активних громадян, які були б актуальні саме для нашого регіону, економлячи таким чином час та нерви потенційних користувачів щодо пошуку інформації на інших сайтах;

4. В подальшому ми передбачили можливість для отримання консультацій представниками ініціативних груп, ОСН, ОСББ, громадських організацій та організацій політичних партій чи просто активних громадян з приводу реєстрації громадських об’єднань, налагодження контактів з місцевою владою, підготовкою проектних заявок тощо.

Можливо не все в нас вийшло як того хотілося, але повірте – ми старалися…

Але часи змінюються, змінюються й потреби та вимоги щодо можливостей та змістовного наповнення громадських інтернет-ресурсів.
І тому ми пропонуємо Вам особисто долучитися до оновлення «Громадського форуму Хмільниччини» та внести свої пропозиції щодо дизайну веб-порталу та його наповнення.

Чекаємо від Вас пропозиції у вигляді листа на електрону адресу
pravoadmin@gmail.com, або просто у вигляді коментарів до цієї статті.

В листі Ви можете намалювати в одному із встановленому на вашому ПК графічному редакторі, щоб Ви хотіли побачити на «Громадському форумі Хмільниччини»;

Можна надіслати конкретний опис що де і як Ви б хотіли поміняти (зробити, додати);

Також надсилайте посилання на інші веб-ресурси, з описом, що саме там є цікавого і що б Ви хотіли бачити на «Громадському форумі Хмільниччини»

Ми дуже цінуємо Вашу активність!

Ваша думка не залишиться поза увагою адміністрації сайту.

Тож прохання долучитися до вдосконалення єдиного та в дечому унікального ресурсу, який має на меті відображати громадське життя нашого міста та району. Творімо історію разом!!!

З повагою адміністрація
«Громадського Форуму Хмільниччини»