РЕДАКТОР ГАЗЕТИ «Я ТА МІСТО» ВИБАЧИВСЯ ПЕРЕД «НАРОДНИМ ВІЧЕ»…

РЕДАКТОР ГАЗЕТИ «Я ТА МІСТО» ВИБАЧИВСЯ ПЕРЕД «НАРОДНИМ ВІЧЕ»…
04.04.2014
150831_116703901728664_5096674_nРедактор підконтрольної міському голові Василю Грушку газети «Я та МІСТО» Сергій Панаскевич вибачився перед громадською організацією «Народне віче». Причиною такого кроку стала публікація, яка була розміщена в попередньому номері газети та була підписана «Народне віче. м. Хмільник».

В роз’ясненні, яке також було опубліковане в газеті, пан Панаскевич зазначив, що матеріал було розміщено з його вини, так як він не перевірив авторство та помилково підписав його, начебто від ГО «Народне віче».

Також редактор газети «Я та місто» зазначив, що такий крок зловмисника, який так його підставив, надіславши цей матеріал електронною поштою, можливо пов’язаний з бажанням дискредитувати газету та усунути її з медійного простору міста Хмільника.

Нагадаємо, що в одному з попередніх номерів газети «Я та МІСТО» було розміщено матеріал, підписаний Народним віче, хоча жодного відношення до цієї публікації новостворена громадська організація «Народне віче» не мала. Це викликало справедливе обурення в представників цієї організації, що й стало причиною спростування інформації та вибачень з боку редактора газети «Я та МІСТО» Сергія Панаскевича.