РЕСУРС ДЛЯ СПІЛЬНОГО РОЗВИТКУ: ПЕРЕТВОРЕННЯ ГУМАНІТАРНОГО ХАБУ В РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР «МУРАШНИК»

РЕСУРС ДЛЯ СПІЛЬНОГО РОЗВИТКУ: ПЕРЕТВОРЕННЯ ГУМАНІТАРНОГО ХАБУ В РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР «МУРАШНИК»
08.05.2024

Шановні друзі,

Ми з радістю оголошуємо про перетворення нашого гуманітарного хабу "Мурашник" у ресурсний центр "Мурашник"! Цей новий етап у розвитку нашої ініціативи є кроком вперед у наданні підтримки та сприянні активним громадянам у втіленні їхніх ідей та проєктів.

Ресурсний центр "Мурашник" створений та підтримується громадською організацією "ПРАВО", яка має значний експертний, організаційний, інституційний та аналітичний потенціал. Ми завжди прагнемо забезпечити нашим партнерам та спільноті максимальну підтримку та ресурси для реалізації їхніх ініціатив та проєктів.

Оновлений ресурсний центр "Мурашник" буде зосереджуватися на підтримці ініціатив активних мешканців громади, сприяючи розвитку та зміцненню громадянського суспільства. Ми віримо у силу спільної дії та об'єднання зусиль для досягнення спільних цілей та покращення нашого оточуючого світу.

Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до нашого ресурсного центру "Мурашник" та долучитися до нашої спільної місії підтримки громадських ініціатив та розвитку нашої громади.

В наступних публікаціях ми розповідатимемо про те, що саме пропонує ресурсний центр «Мурашник» та громадська організація «ПРАВО» для активних мешканців громади та представників громадських організацій. То ж слідкуйте за нашими публікаціями.

З повагою,
Команда громадської організації "ПРАВО"