Розпорядження

Розпорядження
13.02.2011
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», вбачаючи в інститутах громадянського суспільства важливих партнерів для утвердження громадського діалогу, задля налагодження ефективної взаємодії та врахування громадської думки під час формування і реалізації державної та місцевої політики, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням міського голови В. Грушка було вирішено:


  1. Затвердити склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради.

  2. Сектору з питань внутрішньої політики міської ради (Н. П. Мазур) вжити заходів для проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для утворення громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради та забезпечити інформування громадськості через засоби масової інформації щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

  3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Хмільницької міської ради А. П. Барабана.


    До складу ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при виконкомі Хмільницької міської ради такі особи:


  • секретар міської ради, перший заступник міського голови Петро Олексійович Дреженков;

  • керуючий справами виконкому міської ради Андрій Павлович Барабан;

  • голова Ради Хмільницької міської молодіжної організації «Молодіжна рада» (за згодою) Віталій Володимирович Дорох;

  • президент Хмільницького міськрайонного футбольного клубу «Радон» (за згодою) Віктор Миколайович Гричанюк;

  • завідувач сектору з питань внутрішньої політики міської ради Наталія Петрівна Мазур;

  • начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Інга Миколаївна Степанюк.