РОЗРОБЛЯЄМО СТРАТЕГІЮ ОРГАНІЗАЦІЇ

РОЗРОБЛЯЄМО СТРАТЕГІЮ ОРГАНІЗАЦІЇ
16.03.2024
Громадська організація "ПРАВО" взяла на себе амбіційне завдання – оновити свою стратегію розвитку на наступні три роки. Нещодавно відбулася фасилітаційна сесія, що відкрила нові перспективи для організації. Під керівництвом досвідченого фасилітатора Руслана Бахтієва учасники обговорили виклики, можливості та напрямки розвитку, щоб визначити курс дій на майбутнє.



Одним із головних досягнень фасилітаційної сесії стало формування загального бачення майбутнього для громадської організації "ПРАВО". Учасники зуміли зблизити свої погляди та ідеї, визначивши спільні цілі та вектор розвитку.

Важливим аспектом стратегічного плану ГО "ПРАВО" стало акцентування уваги на підвищенні ефективності діяльності. Учасники сесії ідентифікували ключові області для впровадження нововведень, що допоможе організації стати ще більш результативною та впливовою.



Громадська організація "ПРАВО" зробила особливий акцент на розвиток партнерства та співпрацю з іншими громадськими організаціями, державними структурами та бізнес-середовищем. Це дозволить максимально використовувати ресурси та можливості для досягнення спільних цілей.



Розробка стратегії громадської організації «ПРАВО» відбувається в рамках реалізації проєкту “Інституційна спроможність в умовах війни: долаємо нові виклики” реалізується громадською організацією “ПРАВО”, за підтримки проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу.

Більше про проєкт можна прочитати ТУТ.