Розвиток активності в молодіжному середовищі не є пріоритетом для влади Хмільника?

Розвиток активності в молодіжному середовищі не є пріоритетом для влади Хмільника?
17.10.2011
Такого висновку я дійшов, проаналізувавши кілька документів. Якщо бути точнішим, то мова йде про програму «Молодь Хмільника» на 2011-2012 роки та проект рішення, яким мають намір внести зміни до цієї програми.

Міська програма «Молодь Хмільника» на 2011-2012 роки, одним з заходів визначає: «Сприяти утворенню міського молодіжного центру громадських організацій». На виконання цього завдання програмою передбачено у 2011 році – 1000 грн., у 2012 році – 1500 грн. кошти зовсім невеликі, але й їх можна було використати з користю. Наприклад на проведення навчальних заходів, друку буклетів тощо.
Поряд з позабюджетним фінансуванням (а його програмою передбачено залучити 4000 грн.) від цих коштів була б реальна користь.

Але міська влада, напевно, не вважає за потрібне розвивати активність в молодіжному середовищі в такий спосіб. Обґрунтування? Будь-ласка! На пленарне засідання сесії міської ради мають намір винести проект рішення, яким передбачається внесення змін до молодіжної програми. На виконання вказаного завдання не мають наміру виділяти коштів взагалі.

То хіба нашому місту не потрібен молодіжний центр на кшталт такого, як в місті Кременчук? Я, наприклад, знаю в Хмільнику кілька осіб, які свого часу яро відстоювали ідею створення такого центру…
Вашій увазі пропонується сам проект рішення Хмільницької міської ради:

 


проект


УКРАЇНА



ХМІЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я №


«_____» ________ 2011 р. ______ сесії

міської ради___ скликання

 

Про внесення змін до міської програми

 

«Молодь Хмільника» на 2011-2012 роки»,

 

затвердженої рішенням №31 2 сесії міської ради

 

6 скликання від 7.12.2010 р.

 

У зв’язку із необхідністю уточнення кошторису витрат необхідних для більш раціонального використання коштів для виконання заходів міської програми «Молодь Хмільника» на 2011-2012 роки», затвердженої рішенням № 31 2 сесії міської ради 6 скликання від 7.12.2010 р, з метою забезпечення більшої кількості дітей з багатодітних сімей новорічними подарунками, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:


 

1.Внести зміни до Додатку рішення виконкому міської ради № 31 від 07 грудня 2010 року, виклавши пункти 2.2 та ІІІ в наступній редакції :


 




















2.2 Сприяти утворенню міського молодіжного центру громадських організацій Відділу у справах сім» та молоді міської ради Міський

бюджет


2011

2012


----
ІІІ Новорічні вітання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей, за місцем їх проживання Відділу у справах сім» та молоді міської ради Міський

бюджет


2011

2012
19002800





 

  • 2.Начальнику відділу бухгалтерського обліку, головному бухгалтеру Єрошенко С.С.


 

 

  • врахувати зміни до даної програми при здійсненні розрахунків.


 

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовного відродження, освіти культури, молодіжної політики і спорту (Островська М.П.) .


 

Міський голова В.П.Грушко


 



 

П.О.Дреженков

 

Л.Г.Гамак

 

С.С.Єрошенко

 

І.М. Степанюк

 

М.П.Островська