Санаторій «Хмільник», вартістю в 14 мільйонів гривень, доведеться віддати державі

Санаторій «Хмільник», вартістю в 14 мільйонів гривень, доведеться віддати державі
23.08.2012
За позовом заступника прокурора Вінницької області рішенням господарського суду, майновий комплекс санаторію «Хмільник», вартістю понад 14 млн. грн., повернуто у державну власність.

Про це повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

21 листопада 2011 року, прокуратура Вінницької області подала до господарського суду позов в інтересах Фонду держмайна України до виконавчого комітету Хмільницької міської ради та АТ “Укрпрофоздоровниця” щодо визнання частково недійсним рішення виконавчого комітету та скасування свідоцтва про право власності на майновий комплекс санаторію “Хмільник”, а також визнання права власності за державою в особі Фонду державного майна України.

Після розгляду цієї справи, Господарським судом Вінницької області, рішення виконавчого комітету, яке було прийняте ще 1999 року, було скасовано, а право власності на майновий комплекс санаторію «Хмільник» визнано за Фондом держмайна.

Також суд постановив стягнути з виконавчого комітету Хмільницької міської ради та акціонерного товариства «Укрпрофоздоровниця» судовий збір, у розмірі 65 453 грн. (по 32 726,50 грн.).

З рішенням Господарського суду, що стосується цієї справи, можна ознайомитися за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/25582066