СЕКРЕТАР ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОГРОЖУЄ РЕДАКТОРУ ГАЗЕТИ «ЖИТТЄВІ ОБРІЇ» АРЕШТОМ?

СЕКРЕТАР ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОГРОЖУЄ РЕДАКТОРУ ГАЗЕТИ «ЖИТТЄВІ ОБРІЇ» АРЕШТОМ?
07.03.2013
Петя«Я думаю, якщо редактора наступного разу до нас приведуть у наручниках, то буде трішки веселіше…», - так заявив кореспонденту міськрайонної газети «Життєві обрії» під час апаратної наради перший заступник Хмільницького міського голови, секретар міської ради Петро Дреженков.

Пропонуємо вашій увазі витяг з доповідної записки кореспондента, який був присутній на нараді, на ім’я редактора газети «Життєві обрії»:

«Я, Мазур Людмила, кореспондент міськрайонної газети «Життєві обрії», 4 березня, за завданням редактора була присутня на робочій нараді, яка відбулася у конференц-залі Хмільницької міської ради. Провів її міський голова Василь Грушко, перший заступник міського голови, секретар міської ради Петро Дреженков та керуючий справами виконкому міської ради Андрій Барабан. Нарада розпочалася із того, що міський голова Василь Грушко поцікавився у мене, чому особисто не з’явився редактор. На мою відповідь про те, що наразі у нього багато роботи, оскільки готується черговий випуск газети до друку, міський голова зазначив, що кожного понеділка о 16 годині представника нашої газети запрошують бути присутнім на нараді і лише виключно для «участі», а не для висвітлення, як я зрозуміла, роботи апаратної наради.

Перший заступник міського голови Петро Дреженков також звернувся до мене із проханням передати редактору наступну інформацію: «Ось у нас на нараді є присутній представник міліції і можливо буде доречно направити звернення до відповідних органів, оскільки до сих пір до міської ради не подано фінансовий план на 2013 рік. Так завідома здійснюються фінансові порушення. Я думаю, якщо редактора наступного разу до нас приведуть у наручниках, то буде трішки веселіше…».