ЩЕ РАЗ ПРО НИЗЬКУ ЯКІСТЬ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В МІСТІ ХМІЛЬНИКУ

ЩЕ РАЗ ПРО НИЗЬКУ ЯКІСТЬ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В МІСТІ ХМІЛЬНИКУ
29.07.2015
завантаженняХмільничани неодноразово піднімали питання неякісного перевезення пасажирів маршрутками міста. Про це все писано-переписано, але якість перевезень таки залишається досить низькою, попри те, що вартість складає 3,50 грн.

Вчора, на електронну пошту ГФХ, надійшов лист, з проханням підняти тему якості пасажирських перевезень в місті. Ось що написав читач, який попросив підписати його матеріал «Юрій К.». Отже – далі мовою оригіналу:

«Точного розкладу не знаємо, завжди виходимо навмання. Водії деяких маршруток кажуть, що розклад надрукований всередині маршрутки на склі за водієм.

Виходить така незадача, щоб взнати коли приїде маршрутка – потрібно її дочекатись і поглянути на розклад позаду водія.

В небазарні дні на зупинці «ОЩАДБАНК» всі маршрутки №3, 5 чекають по 10 хвилин, що назбирати пасажирів. А в базарні – навіть хвилини не чекають на цій зупинці.

Ввечері буває їде взагалі пуста маршрутка і на зупинках не зупиняється, адже йому немає сенсу везти одного або двох пасажирів.

Нерідко чую на зупинці, як люди нарікають на відсутність таблиць із розкладом та маршрутами.

Крім того, Хмільник – місто курорт. Яким же буде враження відпочиваючих про наше місто, якщо чекаючи маршрутку, вони не знають за яким розкладом і в якому напрямку вона їде.

Чому місцева влада не висуває вимоги до перевізників їздити по затвердженому графіку?

Я думаю, що ця проблема хвилює не лише мене».

Отже, запрошуємо до дискусії…