ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ ПОКРАЩИТИ БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩЕ В ХМІЛЬНИКУ?

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ ПОКРАЩИТИ БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩЕ В ХМІЛЬНИКУ?
05.09.2016
ArrowsЗнайти відповідь на це актуальне питання та взяти участь в роботі «круглого столу» запрошуються представники виконавчого комітету міської ради, підприємці та громадськість. Під час «круглого столу» буде презентовано Дорожню карту розвитку малого та середнього підприємництва в Хмільнику.

Захід відбудеться 8 вересня, в четвер, в конференц-залі міської ради.

Початок – о 12.00.

Варто зазначити, що появі Дорожньої карти передувала двомісячна робота експертів громадської організації «ПРАВО», які працювали над визначенням проблемних питань діяльності підприємців в Хмільнику. Вся зібрана та проаналізована інформація лягла в основу Дорожньої карти. За задумом, запропоновані заходи, які зазначені в Дорожній карті, мають знайти своє відображення в міській Програмі розвитку підприємництва на 2017-2018 роки.

Для довідки:

Засідання «круглого столу» відбудеться в рамках спільного проекту громадської організації «ПРАВО» та виконавчого комітету Хмільницької міської ради, який реалізується в рамках Програми «Лідерство в економічному врядуванні» (USAID ЛЕВ), за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Метою проекту є доопрацювання (вдосконалення) Дорожньої карти розвитку малого та середнього підприємництва для зменшення регуляторних бар’єрів та покращення бізнес-середовища для МСП в місті Хмільнику Вінницької області.