ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАПРАЦЮВАВ СЕРВІС «ВІДКРИТЕ МІСТО»?

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАПРАЦЮВАВ СЕРВІС «ВІДКРИТЕ МІСТО»?
03.08.2021
Що потрібно зробити, щоб в Хмільницькій громаді запрацював сервіс «Відкрите місто»? Відповідь на це та інші питання можна буде отримати, взявши участь в засіданні «круглого столу», який відбудеться 5 серпня в конференц-залі міської ради.

Під час заходу буде обговорено нормативно-правову базу, яку потрібно буде розробити та затвердити, а також подальші кроки, які необхідно буде зробити для запровадження сервісу «Відкрите місто».

Початок заходу – о 15:00.

До участі запрошено посадових осіб міської ради, представників громадської та молодіжної рад, а також активну громадськість.

Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді», що виконується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою, Центром аналізу місцевої політики та Хмільницьким бюро правової допомоги у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Національну платформу е-демократії E-DEM створено Фондом Східна Європа в межах швейцарсько-української Програми EGAP.

Детальніше про проєкт читайте за посиланням https://cutt.ly/GjWxA5C