ШЕПЕЛЄВА, ЯКИЙ БАЛОТУВАВСЯ НА ОКРУЗІ №13, ПІДОЗРЮЮТЬ У ВБИВСТВІ

ШЕПЕЛЄВА, ЯКИЙ БАЛОТУВАВСЯ НА ОКРУЗІ №13, ПІДОЗРЮЮТЬ У ВБИВСТВІ
05.02.2013
Міністерство внутрішніх справ оголосило в міжнародний розшук колишнього нардепа Олександра Шепелєва. Він підозрюється в замаху на вбивство і розкраданні коштів в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє інтернет-видання «Вінниця-РЕАЛ».

Олександра Шепелєва оголосили в розшук у рамках розслідування кримінальної справи про замах на життя колишнього акціонера "Родовід Банку" Сергія Дядечко навесні 2012 року. Тоді невідомі з автоматичної вогнепальної зброї обстріляли його автомобіль Mercedes, в результаті чого постраждало троє людей. Також Шепелєв, колишній член парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності та член спеціальної контрольної комісії ВР з питань приватизації (у ВР минулого скликання), може бути причетний до розтрати банківського майна "Родовід Банк" в особливо великих розмірах. Мова про суму в 40 мільйонів гривень. Ці гроші нібито були перераховані на оренду приміщення в центрі Києва і його ремонт.

Під час виборчої кампанії 2012 року Олександр Шепелєв балотувався від округу №13, до складу якого входять Хмільник та Хмільницький район.