Школа громадської журналістики продовжує роботу

Школа громадської журналістики продовжує роботу
18.11.2011
17 листопада в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих, відбулося четверте заняття в Школі громадської журналістики, ініціатором проведення якої виступила громадська організація «ПРАВО», за сприяння добровольця Корпусу Миру США в Україні Річарда Віллануеви.

Під час четвертого уроку учасники дізналися про особливості написання публіцистичної статті та про роль фотографії в журналістиці. Майстер клас стосовно фотомистецтва провів Микола Загородній…

Також учасникам Школи громадської журналістики було презентовано ресурс «Громадський форум Хмільниччини».

Нагадуємо, що в рамках Школи учасники вже ознайомилися з жанрами журналістики, дізналися що таке інформаційна стаття, фельєтон, аналітична стаття, репортаж, інтерв’ю, що таке «закон перевернутої піраміди», а також навчилися структурувати інформаційні матеріали за цим принципом.

Під час попередніх уроків в рамках Школи, учасники вже ознайомилися з особливостями громадської та професійної журналістики, про джерела інформації, достовірність інформації, а також доступ до інформації про діяльність органів влади та мали змогу обговорити плани подальшого навчання в Школі громадської журналістики.

Нагадуємо, що навчатися в Школі виявили бажання 15 осіб, які так чи інакше планують пов’язати своє життя з журналістикою.
В якості тренерів виступили Віталій Дорох та Юлія Шандра.
Фото: