Шлях до перемоги

Шлях до перемоги
31.01.2012
29 січня 2012 року у місті Хмільнику на базі Хмільницької ДЮСШ відбувся чемпіонат області з футзалу серед дівчат 1997-1998 років народження. До фінальних змагань були допущені команди, які представляли – Хмільницький, Могилів-Подільський, Козятинський райони та міста Вінниця і Хмільник. Хмільницький район на даних змаганнях представляли дівчатка – вихованці дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки «Олімп» керівником гуртка, якого є Істюнкін Анатолій Петрович.

П'ять років тому назад, ще зовсім дітьми наші юні спортсменки прийшли до Анатолія Петровича та виявили бажання займатися у секції жіночого футболу. Цих п’ять років для наших спортсменок не минули даремно. Під чітким керівництвом тренера, завдячуючи власній наполегливості та працьовитості вони зростали, як спортсмени, набиралися досвіду, вчилися на власних помилках та невпинно крокували до своїх найголовніших перемог.

А результат цієї наполегливої праці не заставив себе довго чекати та проявився на даних змаганнях, під час яких, наші спортсменки здолали суперників з інших районів області та міст і стали чемпіонками області з фут залу серед дівчат 1997-1998 років народження.

Здобуття такого почесного звання не дає права нашим спортсменкам розслаблюватися в подальшому, адже саме з них буде формуватися збірна команда області, яка буде представляти Вінницьку область на Всеукраїнських змаганнях.

Тому ми вітаємо наших спортсменок та їхнього тренера, які гідно представляли наший район на цих змаганнях, а саме - Істюнкіна Анатолія Петровича, Осаволюк Інну, Картушину Сніжану, Боровську Марину, Ратушну Світлану, Гнатюк Оксану, Ратушну Аліну, Стрельчик Аллу, Ратушну Юлію, Чекотун Ольгу, Яремчук Наталю, Трофимишину Марину та Бойко Вікторію і бажаємо подальших перемог та здобутків у спорті.